Bij Heisterkamp bieden wij een compleet assortiment met ruim 120 merken. Van bekende drankmerken, lokale bieren tot unieke wijnen. Hiermee voorzien wij onze klanten uit de horeca, verenigingen en events in heel Nederland.

Over ons

Bij Heisterkamp bieden wij een compleet assortiment met ruim 120 merken. Van bekende drankmerken, lokale bieren tot unieke wijnen. Hiermee voorzien wij onze klanten uit de horeca, verenigingen en events in heel Nederland.

Over ons
Adviseren

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij hebben door de jaren heen voldoende ervaring opgebouwd om je te kunnen adviseren op gebied van horeca, verenigingen en events.

Bestellen

Het plaatsen van een order kan via onze online bestelmodule, per mail of telefonisch worden doorgegeven.

Levering

Wij streven er naar om altijd binnen een week te leveren. Vanaf 48 flessen hanteren wij franco levering. Mocht je een spoedgeval hebben, neem dan even contact op zodat we met je mee kunnen denken in oplossingen!

Nazorg

Natuurlijk horen we het liefst dat onze klanten tevreden zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan hopen we dat je dit ook meldt, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

100
Jaren ervaring
128
Merken
30
Partners
233
Tevreden klanten
Wij zijn dé partner voor horeca

Met een breed aanbod aan dranken, wijnen en bieren kunnen we horeca volledig ontzorgen. Wij zijn specialist in wijnen, hebben al ruim 100 jaar een Grolsch partnerschap en ervaring in diverse horecagelegenheden. Daarom zijn wij meer dan een leverancier... Wij denken graag vrijblijvend met je mee!

Wij zijn dé partner voor verenigingen

Inmiddels zijn wij een bekende naam in de regio bij sportkantines. Waarbij wij faciliteren op gebied van dranken, waaronder bieren, frisdranken en sportdranken. Wekelijks zorgen we er voor dat alle voorraden worden bijgevuld!

Wij zijn dé partner en leverancier voor events

Wil je met jouw stichting, bedrijf of vereniging een (tent)feest, jubileum of feestdag vieren? Dan kunnen wij je voorzien van een compleet aanbod aan gedistilleerde dranken, wijnen, bieren en frisdranken. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt die je graag adviseert en meedenkt op basis van ervaring.

Wij kunnen jou volledig ontzorgen op gebied van dranken.

Met een compleet assortiment aan wijnen, bieren, gedistilleerde dranken en frisdranken.

Wijnen
Bieren
Gedistilleerde dranken
Frisdranken
Wij zijn trots op
Onze merken
Al 100 jaar Grolsch partner.

Sinds de oprichting van Heisterkamp in 1919, is bier al onderdeel van ons bedrijf. Mijn opa, Antoon Heisterkamp, begon zelf als bierbottelaar en verkocht dit in de regio. Ruim 100 jaar later hebben we nog steeds ons eigen Grolsch rayon. Een stukje historie dat tot de dag van vandaag belangrijk is voor Heisterkamp Dranken.

Assortimentslijst

Via onderstaande button download je eenvoudig onze assortimentslijst. Mocht je hier vragen of advies bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Downloaden
Wij helpen je graag
Wij adviseren je graag over ons drankassortiment.
Ons adres

Eerste Stegge 2, 7631 AE Ootmarsum