Exclusieve wijnklimaatkasten

Vinocarium.

Altijd een perfect klimaat.

Vinocarium, Latijns voor wijn en schatkist, staat garant voor het perfecte klimaat om wijn in te bewaren, duidelijk leesbare etiketten en ruimtebesparing. Dankzij het modulaire design zijn de Vinocarium wijnbewaarsystemen naar eigen wens op te bouwen en daardoor even uniek als uw eigen wijncollectie! Naast het magnifieke design, zorgt dit intelligente wijnbewaarsysteem ervoor dat de wijn direct schenkklaar is. Door de optimale hoek waarin de flessen geplaatst worden, blijft de kurk nat en zakt het bezinksel naar de bodem. De Vinocarium wijnbewaar- en wijnklimaatsystemen zorgen voor een optimale opslag met een minimale ruimte inname.
Met Vinocarium geeft u uw wijn de ruimte!

Toon uw diversiteit met een wijnklimaatkast.

Het Vinocarium is de ultieme wijnklimaatkast voor wijnliefhebbers en professionals. De wijn wordt in het ideale klimaat gepresenteerd, op een ruimtebesparende en energiezuinige manier. De klimaatzone is regelbaar per deur en het isolerende glas is uitgerust met een UV-filter. De tijd dat wijnflessen staand gepresenteerd werden is voorbij, in het professionele systeem van Vinocarium worden de flessen liggend gepresenteerd. Voor een grote diversiteit op een klein oppervlak.

Vinocarium wijnklimaatkast Vinocarium wijnklimaatkast
Vinocarium wijnklimaatkast Vinocarium wijnklimaatkast

Vinocarium.

Het exclusieve wijnrek voor wijnliefhebbers en professionals. Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie aanvragen?

Professioneel

Het Vinocarium is de ultieme wijnklimaatkast voor wijnliefhebbers en professionals. De klimaatzone is regelbaar per deur en het isolerende glas is uitgerust met een UV-filter.

Overzichtelijk

De tijd dat wijnflessen staand gepresenteerd werden is voorbij, in het professionele systeem van Vinocarium worden de flessen liggend gepresenteerd.

Modulair

Onze wijnbewaarsystemen zijn modulair op te bouwen, en dus zeer eenvoudig uit te breiden naar wens.

Ruimtebesparend

Deel de ruimte efficiënt in met een ruimtebesparende wijnklimaatkast. Een grote diversiteit wijnen op een klein oppervlak.