Een persoonlijk geschenk

Relatiegeschenken.

SAMEN TE STELLEN NAAR WENS

Een (relatie)geschenk voor speciale momenten.

Een zorgvuldig gekozen geschenk versterkt de zakelijke band, relatie of vriendschap. Wij verzorgen, het hele jaar door, graag jouw wijnpakketten en cadeaus. Het spreekt voor zich dat je geheel naar eigen wens een relatiegeschenk kunt samenstellen, maar wij inspireren je ook graag.


Relatiegeschenken - Heisterkamp Dranken

Een origineel cadeau.

Verras eens iemand met een prachtige wijn uit een bijzonder wijnjaar. Een fles uit het geboortejaar, trouwjaar, jubileumjaar of afstudeerjaar van de ontvanger vormt een uniek en persoonlijk cadeau. Onze collectie bevat wijnen uit verschillende speciale jaren, perfect voor elke mijlpaal. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijksverjaardag, zakelijk succes of een andere gedenkwaardige gebeurtenis, wij helpen je de ideale wijn te selecteren.

Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over onze exclusieve wijnen en om een wijn te vinden die perfect past bij het moment dat je wilt vieren. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak jouw geschenk onvergetelijk!

Maak je relatiegeschenk persoonlijk.

Kies voor een persoonlijk relatiegeschenk, wel zo bijzonder!

Eigen wijnetiket

Je eigen ontwerp, naam of logo op je favoriete wijn.

Eigen wijnkist

Het logo en/of de bedrijfsnaam gegraveerd in de wijnkist.

Persoonlijk kaartje

Wij voegen graag een persoonlijke boodschap namens jou toe.

Relatiegeschenken bij Heisterkamp Dranken


Ideeën en mogelijkheden.

Naast een persoonlijk advies over een passende wijn uit ons ambachtelijke assortiment, hebben wij nog meer te bieden:

  • Bieren- en dranken
  • Wijn- en kookboeken
  • Glazen- en karaffen
  • En overige aanverwante artikelen
  • Diverse verpakkingsmaterialen

LEO HILLINGER WINE & COSMETICS

Cadeauverpakking.

De prachtige cadeauset van Hillinger brengt ontspanning, luxe én verzorging samen in één pakket. De set bevat een drietal piccolo’s uit Hillingers Small Hill wijncollectie: een verfrissende rosé secco en elegante flesjes small hill wit en rood. Naast deze heerlijke wijnen, vind je ook twee verzorgingsproducten uit Hillingers cosmeticalijn: een druivenpit scrub en een sauvignon masker, van druiven uit eigen wijngaard. Een prachtig cadeau voor een vriend, familielid, relatie of gewoon voor jezelf! De producten zijn verpakt in een mooie geschenkdoos. Een strik eromheen en deze cadeauset is klaar om weg te geven! Maak kennis met ‘more than wine’ en beleef Weingut Leo Hillinger: “Take a walk on the Hillside!”

Cadeauverpakking - Heisterkamp Dranken Cadeauverpakking - Heisterkamp Dranken
- Heisterkamp Dranken - Heisterkamp Dranken

IETS BIJZONDERS TE VIEREN?

Voor speciale gelegenheden.

Deze unieke, lichtgevende fles die van kleur verschiet op beweging of geluid, met als inhoud een Grand Cru blanc des blancs Champagne brut uit 2016 is van uitzonderlijk niveau. Een klassiek gevinifieerd Champagne, met vier jaar rijping in de koele ondergrondse kelders in het zuidelijke Champagne gebied genaamd de Côtes des Blanc. De Champagne is gemaakt van  100% chardonnay druiven en gaat verpakt in een luxe geschenkverpakking met hoogwaardige Velvet bekleding. Een Champagne die het leven kleur geeft is een feest in het glas!

Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken
Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken

AAN WIE DENK JIJ DEZE DAGEN?

Kerstgeschenken.

De kerstdagen zijn traditiegetrouw het moment om geschenken te geven. Verras daarom jouw klanten, relaties en collega’s met een heerlijk wijngeschenk voor de feestdagen. Altijd goed!

Kerstgeschenken Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken Kerstgeschenken Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken
Kerstgeschenken Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken Kerstgeschenken Geschenken voor speciale gelegenheden - Heisterkamp Dranken

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij Heisterkamp Dranken bieden wij een breed scala aan relatiegeschenken, perfect voor elke gelegenheid. Elk geschenk wordt met zorg samengesteld en kan gepersonaliseerd worden om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Onze geschenken zijn ideaal om waardering te tonen aan zakenpartners, medewerkers of dierbaren. Heb je specifieke ideeën of behoeften? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag met professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen om een blijvende indruk te maken met jouw geschenk.