Samen te stellen naar wens
Een (relatie)geschenk voor de speciale momenten...

Een zorgvuldig gekozen geschenk versterkt de zakelijke band, relatie of vriendschap. Wij verzorgen, het hele jaar door, graag jouw wijnpakketten en cadeaus. Het spreekt voor zich dat je geheel naar eigen wens een relatiegeschenk kunt samenstellen, maar wij inspireren je ook graag.

Origineel cadeau

Verras eens iemand met een prachtige wijn uit een bijzonder wijnjaar…

Zoals uit het geboortejaar, trouwjaar, jubileumjaar of afstudeerjaar. Wij denken graag met je mee!

Verras eens iemand met een prachtige wijn uit een bijzonder wijnjaar… Zoals uit het geboortejaar, trouwjaar, jubileumjaar of afstudeerjaar. Wij denken graag met je mee!

Met je eigen ontwerp en/of logo
Maak je relatiegeschenk persoonlijk
Eigen wijnetiket

Je eigen ontwerp, naam of logo op je favoriete wijn.

Eigen wijnkist

Het logo en/of de bedrijfsnaam gegraveerd in de wijnkist.

Persoonlijk kaartje

Wij voegen graag een persoonlijke boodschap namens jou toe.

Enkele ideeën en mogelijkheden...

Naast een persoonlijk advies over een passende wijn uit ons ambachtelijke assortiment, hebben wij nog meer te bieden:

  • Bieren- en dranken
  • Wijn- en kookboeken
  • Glazen- en karaffen
  • En overige aanverwante artikelen
  • Diverse verpakkingsmaterialen
Neem contact op
Leo Hillinger wine & cosmetics

Cadeauverpakking

De prachtige cadeauset van Hillinger brengt ontspanning, luxe én verzorging samen in één pakket. De set bevat een drietal piccolo’s uit Hillingers Small Hill wijncollectie: een verfrissende rosé secco en elegante flesjes small hill wit en rood. Naast deze heerlijke wijnen, vind je ook twee verzorgingsproducten uit Hillingers cosmeticalijn: een druivenpit scrub en een sauvignon masker, van druiven uit eigen wijngaard. Een prachtig cadeau voor een vriend, familielid, relatie of gewoon voor jezelf! De producten zijn verpakt in een mooie geschenkdoos. Een strik eromheen en deze cadeauset is klaar om weg te geven! Maak kennis met ‘more than wine’ en beleef Weingut Leo Hillinger: “Take a walk on the Hillside!”

IETS BIJZONDERS TE VIEREN?

Voor speciale gelegenheden

Deze unieke, lichtgevende fles die van kleur verschiet op beweging of geluid, met als inhoud een Grand Cru blanc des blancs Champagne brut uit 2016 is van uitzonderlijk niveau. Een klassiek gevinifieerd Champagne, met vier jaar rijping in de koele ondergrondse kelders in het zuidelijke Champagne gebied genaamd de Côtes des Blanc. De Champagne is gemaakt van  100% chardonnay druiven en gaat verpakt in een luxe geschenkverpakking met hoogwaardige Velvet bekleding. Een Champagne die het leven kleur geeft is een feest in het glas!

AAN WIE DENK JIJ DEZE DAGEN?

Kerstgeschenken

De kerstdagen zijn traditiegetrouw het moment om geschenken te geven. Verras daarom jouw klanten, relaties en collega’s met een heerlijk wijngeschenk voor de feestdagen. Altijd goed!