Azienda La Tunella Rigialla.

Een verfijnde witte wijn.

Azienda La Tunella Rigialla is niet zomaar een witte wijn, het is een verhaal in een fles. Deze prachtige wijn belichaamt de perfecte harmonie tussen traditie en innovatie. Afkomstig van de gerenommeerde wijngaarden van Azienda La Tunella in Italië, is elke slok een weerspiegeling van de passie en toewijding die wordt besteed aan het wijnmaakproces.

Rigialla La Tunella Magnum Rigialla La Tunella Magnum

Een uniek smaakprofiel.

Azienda La Tunella Rigialla onderscheidt zich door zijn unieke karakter en smaak. Deze wijn is een meesterwerk van volle aroma's en complexe smaaknuances. De wijn heeft een strogele kleur met groene reflecties. Intens van bouquet met indrukken van bloemen en fruit. Deze witte wijn is lekker droog van smaak met een limoenachtige afdronk. Perfect in balans, is deze wijn een uitstekende keuze voor bijzondere gelegenheden of als een prachtige aanvulling op een smakelijk diner.

Een rijke Italiaanse wijntraditie. 

De Azienda La Tunella Rigialla komt uit een regio die bekend staat om zijn rijke wijntraditie en uitzonderlijke terroir. De wijngaarden liggen in het hart van Italië, waar de unieke bodemsamenstelling en het ideale klimaat bijdragen aan de voortreffelijke kwaliteit van de druiven. Deze omgeving, samen met de eeuwenoude wijnmaaktechnieken, zorgt ervoor dat elke fles Azienda La Tunella Rigialla een authentiek stukje Italiaanse wijnhistorie bevat.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over deze wijn of deze bij ons inkopen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een reactie.