• Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter

Welkom

Als je als liefhebber wijn verkoopt, kun je kiezen tussen volume en grote namen óf je gaat eigenzinnig op zoek naar de essentie van de natuur; op zoek naar wijn als het ultieme extract van zon en bodem, gemaakt door 'filosofen van de warme grond'. Door terug te grijpen naar aloude vinificatiemethoden, óf juist door gebruik te maken van moderne technieken, streven onze - met zorg geselecteerde - wijnboeren naar pure kwaliteit. Niet zelden streven ze hierin hun AOC-collega’s voorbij. Dit zijn de ware pioniers van de zon!

Nieuws

Restanten Proeverij!

RESTANTEN PROEVERIJ 02
Geachte wijnliefhebber,

Het gehele jaar door zijn wij op zoek naar nieuwe verrassende wijnen en dan moet je af en toe ook plaatsmaken voor deze nieuwe ontdekkingen en natuurlijk voor de verfrissende nieuwe jaargangen…
 
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari 2016 is het weer zover: wij ruimen op! Tijdens de jaarlijkse restantenproeverij kunt u profiteren van 25 tot 50% korting op de wijnen die op de proeftafel staan. De ruime selectie restantwijnen kunt u proeven, uitzoeken en kopen.
Op de proeftafel vindt u onder andere wijnen van d’Arricaud, Cos, Manincor, Deutzerhof en nog veel meer heerlijke wijnen, zolang de voorraad strekt.
Naast de restantwijnen kunt u tijdens deze proeverij ook kennis maken met een aan...tal nieuwe jaargangen in ons assortiment.
 
Voldoende redenen dus om naar de proeverij te komen. 
Wij verwelkomen u graag op onze proeverij van 11.00 tot 16.00 uur in ons proeflokaal aan de Eerste Stegge 2 in Ootmarsum. En neemt u gerust uw wijnvrienden mee.
 
Met vriendelijke groet,
 
Heisterkamp Wijnkopers
A.J. Heisterkamp

Bodega Iniesta "La pasión va por dentro"

Promotie filmpje Iniesta