Logistiek medewerker magazijn en transport (fulltime)

Heb jij zin in een afwisselende baan en om samen met je collega’s je handen uit de mouwen te steken? Kom ons logistieke team versterken!

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ben je bij ons op verschillende plekken inzetbaar. In het magazijn zet je aan de hand van pickbonnen orders klaar voor verzending. Je neemt binnenkomende goederen in ontvangst en plaatst deze na controle in de juiste stelling. Je ondersteunt bij het laden en lossen van (pallet)ladingen. Je gaat zelfstandig met een van onze bussen de weg op naar klanten en toeleveranciers in Nederland en Duitsland. Of je wordt ingezet als bijrijder en ga je met onze eigen vrachtwagenchauffeur mee naar klanten om te lossen en te laden. Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE dan kan je ook als chauffeur invallen tijdens bijvoorbeeld ATV-dagen en vakanties.

Wie zijn wij?

Heisterkamp Dranken en Wijnkopers is een drankengroothandel en wijnimporteur in Ootmarsum. Ons full-service bedrijf heeft een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen en levert aan de horeca, vrijetijdsmarkt, (bedrijfs-)kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Ons wijnbedrijf distribueert wijnen over het hele land aan horeca en wijnwinkels.

Wie zoeken wij?

Je weet van aanpakken, je bent betrouwbaar en servicegericht en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en het heftruckcertificaat. Heb je nog geen heftruckcertificaat dan bieden wij je de mogelijkheid deze te behalen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige, informele werksfeer. We hebben jaarlijks een personeelsfeest en barbecue en we gaan in november samen naar de Koale Kermis. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Drankenindustrie en Groothandel in Dranken, met onder andere 25 vakantiedagen en 13 ATV –dagen bij een fulltime dienstverband. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur (enkele uitzonderingen daargelaten).

Wil je meer informatie of meteen solliciteren?

Heb je interesse, laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Je kunt je sollicitatie met CV richten aan:

Heisterkamp Dranken
t.a.v. Annemiek Heisterkamp
Postbus 63
7630 AB Ootmarsum

Of mail naar: annemiek.heisterkamp@heisterkamp.com.
Gewoon even bellen of langskomen mag ook!

Voor meer informatie kun je bellen met Harald Wieten, tel. 0541-291830.