• Antoonheisterkampwijnen
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter
  • Heisterkamp Wijnen -  Van nature vol karakter

Relatiegeschenken

Download onze relatiegeschenkenfolder.

Een zorgvuldig gekozen geschenk versterkt de zakelijke band of vriendschap. Wij verzorgen, het hele jaar door, graag uw wijnpakketten en cadeaus. Het spreekt vanzelf dat u geheel naar eigen wens een relatiegeschenk kunt samenstellen, maar wij hebben alvast een aantal ideeën voor u uitgewerkt.

Naast een persoonlijk advies over een passende wijn uit ons ambachtelijke assortiment, bieden wij een keur aan verpakkingsmaterialen, wijn- en kookboeken, glazen, karaffen en andere aanverwante artikelen. Ieder pakket voorzien wij uiteraard van uitgebreide achtergrond- en serveerinformatie over de gekozen wijnen.

Met een eigen wijnetiket of uw bedrijfsnaam op de wijnkist kunt u uw geschenk een nog persoonlijker tintje geven. Dit alles verzorgen wij voor u, evenals de verzending naar uw relatie.

Neemt u voor meer informatie over relatiegeschenken contact op met Janneke Heisterkamp, tel. 0541 292222 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De kerstdagen zijn traditiegetrouw het moment om geschenken te geven. Maar als u voor een onverwacht moment kiest valt u veel meer op. Bijvoorbeeld: u geeft ons de adressen van uw relaties en op de eerste dat dat het kwik beneden 0 graden Celsius komt sturen wij uw relaties een mooie fles Icewine. Maar er zijn in het jaar nog veel meer momenten om mooie wijnen weg te geven. Bijvoorbeeld bij het begin van de zomer om het barbecueseizoen in te luiden, bij de aankoop van een auto of huis, het tekenen van een contract, de start van het jacht- of aspergeseizoen, met Pasen.....

Of verrast u eens iemand door een prachtige wijn uit een bijzonder wijnjaar te schenken. Bijvoorbeeld uit het geboortejaar, trouwjaar, jubileumjaar of afstudeerjaar. Wij bedenken graag samen met u een origineel geschenk.