Vacature
Chauffeur CE (fulltime)
Ben je in het bezit van een rijbewijs CE en zoek je een afwisselende baan als chauffeur met veel klantcontact, kom dan ons logistieke team versterken!

Wat ga je doen?
Als chauffeur bezoek je dagelijks onze klanten. Onderweg ben je het visitekaartje van ons bedrijf, je levert je vracht veilig en op tijd af en je levert de klant de gewenste service. Dit doe je niet alleen, maar samen met je bijrijder. Je bent bereid om een paar keer per jaar net als je collega’s een weekenddienst te werken. Logistieke werkzaamheden in het magazijn maken deel uit van de functie.

Wie zijn wij?
Heisterkamp Dranken en Wijnkopers is een drankengroothandel en wijnimporteur in Ootmarsum. Onze full-service drankengroothandel heeft een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen en levert aan de horeca, vrijetijdsmarkt, (bedrijfs-)kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Ons wijnbedrijf distribueert wijnen over het hele land aan horeca, wijnwinkels en particulieren.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een rijbewijs CE, code 95 en chauffeurspas. Je weet van aanpakken, je bent betrouwbaar en servicegericht en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige informele werksfeer. We hebben jaarlijks een personeelsfeest en barbecue en we gaan in november samen naar de Koale Kermis.
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Drankenindustrie en Groothandel in Dranken. Met onder andere 25 vakantiedagen en 13 ATV –dagen bij een fulltime dienstverband. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur.

Wil je meer informatie of meteen solliciteren?
Heb jij interesse, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Je kunt je sollicitatie met CV richten aan Heisterkamp Dranken, t.a.v. Annemiek Heisterkamp, Postbus 63, 7630 AB Ootmarsum of mailen naar annemiek.heisterkamp@heisterkamp.com. Gewoon even bellen of langskomen mag ook. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Harald Wieten of Pascal Oude Luttikhuis tel. 0541-291830..

Solliciteer direct!