Vacature
Logistiek medewerker magazijn en transport + GRATIS opleiding vrachtwagenchauffeur
Heb jij zin in een afwisselende baan en om samen met je collega’s je handen uit de mouwen te steken? Kom ons logistieke team versterken!

Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker ben je bij ons op verschillende plekken inzetbaar. In het magazijn zet je aan de hand van pickbonnen orders klaar voor verzending. Je neemt binnenkomende goederen in ontvangst en plaatst deze na controle in de juiste stelling. Als bijrijder ga je met onze eigen vrachtwagenchauffeur mee naar klanten om te lossen en te laden. Je gaat zelfstandig met een van onze bussen de weg op naar klanten en toeleveranciers in Nederland en Duitsland. En heb je nog niet de benodigde rijbewijzen maar wel de ambitie om als vrachtwagenchauffeur (CE) met code 95 binnen ons bedrijf aan de slag te gaan, dan gaan we graag met jou in gesprek over de opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?
Heisterkamp Dranken en Wijnkopers is een drankengroothandel en wijnimporteur in Ootmarsum. Ons full-service bedrijf heeft een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen en levert aan de horeca, vrijetijdsmarkt, (bedrijfs-)kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Ons wijnbedrijf distribueert wijnen over het hele land aan horeca, wijnwinkels en particulieren.

Wie zoeken wij?
Je weet van aanpakken, je bent betrouwbaar en servicegericht en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Het is handig als je in het bezit bent van het heftruckcertificaat maar het is niet noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige informele werksfeer. We hebben jaarlijks een personeelsfeest en barbecue en we gaan in november samen naar de Koale Kermis. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Drankenindustrie en Groothandel in Dranken. Met onder andere 25 vakantiedagen en 13 ATV –dagen bij een fulltime dienstverband. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur (enkele uitzonderingen daargelaten).

Wil je meer informatie of meteen solliciteren?
Heb jij interesse, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Je kunt je sollicitatie met CV richten aan Heisterkamp Dranken, t.a.v. Annemiek Heisterkamp, Postbus 63, 7630 AB Ootmarsum of mailen naar annemiek.heisterkamp@heisterkamp.com. Gewoon even bellen of langskomen mag ook. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Harald Wieten of Pascal Oude Luttikhuis tel. 0541-291830.

Solliciteer direct!