Notorious Pink

Notorious Pink

Ken jij Notorious Pink al? Deze mooie rosé van Pugibet mag gerust gezien worden als de uitdager van de Provence brands die de wereld veroveren!

Top-rosé uit de Provence

Notorious Pink staat met recht in het rijtje van top-rosé’s uit de Provence. De prachtige ondoorzichtig Bordeauxfles, de zogenoemde icebottle, met een wat langere hals ziet eruit alsof de wijn zó uit de vriezer komt. Dit creëert de uitstraling van de spreekwoordelijke verkoeling brengen op een warme zomerse dag. Wanneer je de vinolok van de fles haalt en je glas volschenkt, zie je direct de zo typische lichte Provence-kleur. De kristalheldere pelure d’oignons kleur met de tint van abrikozen!

Bij de eerste slok waan je je aan het strand, de pure smaak zoals we dat van de wijnen van vader en zoon Pugibet gewend zijn: de grenache in optima forma, een fruitmand aan rood fruit; bessen, bramen en aardbeien. Lekker sappig, fris, fruitig en elegant. Een zomerse rosé met Provençaalse allure, een feest in het glas.

Domaine la Colombette

De wijn is gemaakt van de beste grenache druiven die op de kalkhoudende leembodems rondom het bedrijf staan. Dit zijn de oudste wijngaarden en geven de druiven hun karakteristieke smaak. Domaine la Colombette ligt iets ten noorden van Béziers in de Zuid-Franse Languedoc. Het bedrijf is al vier generaties in het bezit van de familie. Sinds 1997 is Vincent er de rentmeester én innovator van het nog steeds groeiende bedrijf.