Vacature
Commercieel administratief medewerker verkoop binnendienst (16 uur)

Bedrijfsprofiel
Wij zijn Heisterkamp Dranken en Wijnkopers! Een familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat. Wij onderscheiden ons door de goede en persoonlijke relaties met onze klanten, partners, wijnboeren en mensen. Zij maken het verschil en zijn de reden van onze bijzondere geschiedenis.

De drankengroothandel heeft een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen en levert aan de horeca, vrijetijdsmarkt, (bedrijfs-) kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Heisterkamp Wijnkopers distribueert haar wijnen over het hele land aan horeca, wijnwinkels en particulieren.

Kom jij ons team versterken?

 

Je werkzaamheden

Als medewerker verkoop binnendienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van het verkoopproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, neemt de telefoon aan, verwerkt orders en verzorgt de facturering. Daarnaast verricht je uiteenlopende administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van kortingen, het verzorgen van voorraadlijsten, het bestellen van drukwerk en het maken van mailinglijsten. Tevens biedt je ondersteuning aan de buitendienst.

Je profiel

  • Je beschikt over een MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.
  • Je kan goed omgaan met IT-systemen (bij voorkeur kennis van Navision en Microsoft Office).
  • Je neemt initiatief en werkt goed samen.

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een hecht team waarbinnen voldoende ruimte is voor je eigen inbreng en ontwikkeling. Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige informele werksfeer met arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Drankenindustrie en Groothandel in Dranken.

Meer informatie of solliciteren?

Ben jij de nieuw collega waar wij naar op zoek zijn, laat het ons weten voor woensdag 6 oktober. Je kunt je sollicitatie met CV richten aan Heisterkamp Dranken, t.a.v. Annemiek Heisterkamp, Postbus 63, 7630 AB Ootmarsum of mailen naar annemiek.heisterkamp@heisterkamp.com. Voor meer informatie kun je bellen met Petra Heinink, tel. 0541-291830.

Solliciteer direct!