Vacature
Magazijnmedewerker (24-40 uur)
Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken samen met misschien wel de leukste collega’s van Twente?

Wat ga je doen?
Als magazijnmedewerker zet je aan de hand van pickbonnen orders klaar voor verzending. Je neemt binnenkomende goederen in ontvangst en plaatst deze na controle in de juiste stelling. Ook kan het voorkomen dat je als bijrijder met de vrachtwagenchauffeur naar klanten gaat om te lossen en te laden.

Wie zijn wij?
Heisterkamp Dranken en Wijnkopers is een drankengroothandel en wijnimporteur in Ootmarsum. Onze full-service bedrijf heeft een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen en levert aan de horeca, vrijetijdsmarkt, (bedrijfs-)kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Ons wijnbedrijf distribueert wijnen over het hele land aan horeca, wijnwinkels en particulieren.

Wat moet je hiervoor kunnen?
Je weet van aanpakken, je bent betrouwbaar en servicegericht en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige informele werksfeer. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Drankenindustrie en Groothandel in Dranken. Met onder andere 25 vakantiedagen en 13 ATV –dagen bij een fulltime dienstverband. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur (enkele uitzonderingen daargelaten).

Wil je meer informatie of meteen solliciteren?
Heb jij interesse en ben je op korte termijn beschikbaar, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Je kunt je sollicitatie met CV richten aan Heisterkamp Dranken, t.a.v. Annemiek Heisterkamp, Postbus 63, 7630 AB Ootmarsum of mailen naar annemiek.heisterkamp@heisterkamp.com. Gewoon even bellen of langskomen mag ook. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Harald Wieten of Pascal Oude Luttikhuis tel. 0541-291830.

Solliciteer direct!