Wij zijn Heisterkamp: Jarno van Laar

Collega’s aan het woord…

Wij geloven dat onze mensen het verschil maken, zij zijn de kracht en het gezicht achter Heisterkamp. Daarom stellen we ons team graag aan je voor. Hieronder het verhaal van Jarno van Laar, hij is binnen Heisterkamp een van onze verkopers.

Wat maakt het werken bij Heisterkamp zo leuk?

Mijn ervaring in dit vak begon in de horeca, hier ben ik in de laatste jaren uitgegroeid tot sommelier. In de laatste periode van deze werkzaamheden merkte ik dat ik het meeste plezier haalde uit het creëren van wijn- en drankenkaarten en daarbij het adviseren van de gasten. En dit is juist hetgeen wat ik nu elke dag mag doen in mijn huidige functie bij Heisterkamp Dranken en Wijnkopers. Een functie, bedrijf en vakgebied waardoor ik iedere dag met een meer dan grote glimlach opsta.

De verwachting van klanten overtreffen…

Mijn horecaervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wordt optimaal benut in mijn huidige functie. Dagelijks kan ik onze afnemers enthousiasmeren en adviseren met de mooiste dranken en wijnen die wij als Heisterkamp bieden. Elke klant is uniek en verdient het beste advies op maat. Binnen dit advies staan de wensen en behoeften van de klant op nummer 1. Om dit te waarborgen ben ik constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van drank en wijn!

Dagelijks kan ik onze afnemers enthousiasmeren en adviseren met de mooiste dranken en wijnen die wij als Heisterkamp bieden.

Jarno van Laar