Onze awards & certificaten
Wijnkoper van het jaar

Op vrijdag 1 november 2020 mochten wij als Heisterkamp Wijnkopers uit handen van Hubrecht Duijker, de nestor en meest bekende wijnschrijver van Nederlandse wijnwereld, de prestigieuze titel: “Wijnkoper van het Jaar” in ontvangst nemen. Het was al weer de 36ste keer dat Duijker deze titel aan een persoon, in deze, aan Bert Horstman toekende.

Aan deze benoeming ligt de filosofie en werkwijze van Heisterkamp Wijnkopers ten grondslag. De eigenzinnige manier waarop Heisterkamp haar producenten kiest, vasthoud aan het hoge kwaliteitsniveau van de wijnen en de pioniersrol die zij vervult als het gaat om biologische en biodynamische wijnbouw, en het werken met vaak onbekende regionale rassen. In combinatie met de uitstraling die zij als traditioneel, betrouwbaar en gemoedelijk Twents bedrijf, met een honderdjarige historie heeft, maakt dat Duijker tot deze beslissing gekomen is.

Deze titel is eveneens een beloning voor een team van specialisten die zich dagelijks inzetten om met respect en passie het mooie product WIJN te promoten, te adviseren, en te laten beleven bij al onze klanten zoals het bedoeld is; ‘Wijn als feest in het glas’.

Lees blog