De perfecte wijnklimaatkast!

Dé professionele wijnklimaatkast met een uniek design..

Als echte wijnspecialisten willen wij het beste voor onze wijnen. Een professionele wijnklimaatkast hoort hierbij en zorgt voor de perfecte presentatie van onze wijnen. Daarom importeren wij onze eigen wijnklimaatkasten, genaamd Vinocarium, Latijns voor ‘wijn’ en ‘schatkist’. De wijnklimaatkast zorgt voor het ideale klimaat om jouw wijnen in te bewaren, is ruimtebesparend en geeft de wijnen overzichtelijk weer.

Onze wijnklimaatkasten hebben een modulair design en hierdoor om te bouwen naar wens. Daarnaast zorgt het unieke design ervoor dat door de ligging van de flessen de wijn direct schenkklaar is. Dit heeft alles te maken met de optimale hoek waarin de fles geplaatst wordt, de kurk droogt niet uit en het bezinksel zakt naar de bodem.

Download de brochure
De voordelen van onze wijnklimaatkast van Vinocarium:
  • Het is een blikvanger voor de ruimte.
  • De wijnflessen worden overzichtelijk gepresenteerd.
  • Ruimtebesparend en energiezuinig.
  • De klimaatzone is per deur regelbaar en hierdoor perfect af te stemmen op de wijnen.
  • Etiketten zijn zichtbaar en makkelijk leesbaar.
  • Het glas heeft een UV-filter.
  • Een modulair design.
  • De flessen liggen op de juiste hoek waardoor de wijn direct schenkklaar is.
De wijnklimaatkast voor de wijnliefhebber en professionals.

Als echte liefhebber hecht je waarde aan je wijnen en laat je deze graag zien. De tijd dat wijnflessen staand gepresenteerd werden is voorbij. In het professionele wijnbewaarsysteem van Vinocarium worden de wijnflessen dan ook liggend gepresenteerd. Met glazen deuren inclusief UV-filter, waardoor de etiketten duidelijk leesbaar zijn, niet verkleuren en de wijn ook niet aangetast wordt door het zonlicht. Daarnaast is de klimaatzone per deur regelbaar, waardoor de wijn in het ideale klimaat gepresenteerd wordt.

Ben je benieuwd of deze wijnklimaatkast iets voor jou is?

Wij komen graag bij je langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zowel door wijnliefhebbers als de horeca worden onze wijnklimaatkasten zeer gewaardeerd. De wijnklimaatkast dat jouw wijn ruimte geeft!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Janneke.

Janneke Heisterkamp
Neem contact op